Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlahiyatçı Enver Baytan son yolculuğuna uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda seveni katıldı.Uzun...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda seveni katıldı.
Uzun süredir tedavi gören İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi (91) yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. İlahiyatçı Baytan için bugün Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.
Baytan için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından Baytan’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Edirnekapı Sakızağacı Şehitliği’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.