Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Görevi Dr. İsmail Kılıç’tan Devir Aldı

694 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilat yapısının değiştirilmesi kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Kayseri’ye atanan İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Görevi Dr. İsmail Kılıç’tan Devir Aldı

694 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilat yapısının değiştirilmesi kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Kayseri’ye atanan İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli düzenlenen tören ile görevi Dr. İsmail Kılıç’tan devir aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine; İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri de katıldı. Törende İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Dr. İsmail Kılıç’a bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Dr İsmail Kılıç da İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’ye yeni görevinde başarılar diledi.

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Ramazan Benli, göreve başlaması nedeniyle çiçek göndermek isteyenlerin çiçek gönderilmesi yerine Kızıl’a bağışta bulunulmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.