Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Sağlık Müdürü Benli Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, yapımı devam eden Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandıktan sonra Kayseri’de Sağlık Bakanlığı’na bağlı merkezleri tek tek ziyaret ederek...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Sağlık Müdürü Benli Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, yapımı devam eden Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandıktan sonra Kayseri’de Sağlık Bakanlığı’na bağlı merkezleri tek tek ziyaret ederek bilgiler alan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, yapımı devam eden Şehir Hastanesi’nde de incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, Dr. Ahmet Özyalçın, Dr. Burhan Akın, Uz. Dr. İlkay Güler ile birlikte yapımı devam eden Şehir Hastanesi’ne geldi.

Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Kemal Erdoğan ve Proje Mimari Alparslan Dalsar tarafından İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve beraberindeki heyete, hastanenin maketi üzerinde detaylı bilgiler verildi. Hastane maketi üzerinden bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli servisler, yoğun bakım üniteleri, poliklinikler ve acil servis alanlarını da inceleyerek detaylı bilgiler aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.