Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl İstihdam Kurulu Ekim ayı toplantısı

Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim ayı toplantısı, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi başkanlığında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde yapıldı.Toplantıya Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Trakya Kalkınma Ajansı...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl İstihdam Kurulu Ekim ayı toplantısı

Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim ayı toplantısı, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi başkanlığında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde yapıldı.

Toplantıya Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy ve çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, İŞKUR İl Müdürlüğünce 2017 yılı ilk dokuz ayı içerisinde yürütülen çalışmalar hakkında Kurul Üyeleri bilgilendirildi. Kurulda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 2017 yılı sonuna kadar aktif iş gücü programları kapsamında yapılması planlanan faaliyetler de ele alındı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy toplantıda yaptığı konuşmada, İŞKUR olarak, işsizliğin azaltılmasına yönelik olarak yürütülen faaliyetlerden birisi olan işbaşı eğitim programları ile ilgili Kurul üyelerine bilgi sundu. Aksoy, Aktif işgücü piyasası programları kapsamında yürütülen Mesleki Eğitim Kursları ile İstihdam garantili işgücü yetiştirme kursları, özellikle de dezavantajlı grupların istihdama katılmalarının sağlanmasına yönelik yürütülen faaliyetler, Toplum Yararına Programlar ve işsizlik sigortası ile ilgili çalışmalar hakkında Kurul Üyelerine bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.