Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkiz Çocuk Annesini “Havalara Uçuran” Hediye

Afyonkarahisar’da, "Anneler Günü" dolayıyla eşine paramotorla gökyüzünü hediye eden Murat Sert ve ikiz çocukları, anne Aliye Sert’e havada unutulmaz anlar yaşattılar.Anneler Günü dolayısıyla 8 Mayıs Pazar günü eşi ve ikiz çocuklarının...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İkiz Çocuk Annesini “Havalara Uçuran” Hediye
Afyonkarahisar’da, "Anneler Günü" dolayıyla eşine paramotorla gökyüzünü hediye eden Murat Sert ve ikiz çocukları, anne Aliye Sert’e havada unutulmaz anlar yaşattılar.
Anneler Günü dolayısıyla 8 Mayıs Pazar günü eşi ve ikiz çocuklarının gökyüzü hediyesiyle havada muhteşem dakikalar yaşayan Aliye Sert, gökyüzünde içilen kahvenin tadına bakmayı da ihmal etmedi. Eşine ve ikizlerine havada işaret diliyle teşekkür eden Sert, yaşadığı anları “Bu gökyüzünde uçmak fikri eşimle ve ikiz çocuklarımın hediyesidir. Seni havalara uçuran bir hediye edeceklerini söylediler. Eşime ve çocuklarıma teşekkür ediyorum. Onların sayesinde Afyonkarahisar semalarında gezerken Türk Kahvesi’nin de tadına bakma fırsatı yakaladım. Gökyüzünde işaret diliyle hem aldığım güzel hediye dolayısıyla eşime ve çocuklarıma teşekkür ettim, hem de tüm annelerin anneler gününü kutladım” diye anlattı.
Afyonkarahisar Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Şükrü Çakmak da organizasyonun bir parçası olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Çakmak, “Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamak ve farkındalık oluşturmak için etkinliğin bir parçası olduk. Bu organizasyon kapsamında gökyüzünde bir pankart açtık. Bugün Mete bey ve ikiz çocuklarının hediyelerini annelerine armağan etmesinin bir parçası olmaktan gurur duyduk. Havalara uçuran hediyemiz annemizi mutlu etti. Aynı zamanda gökyüzünde kahvemizin de tadına baktı. Güzel bir organizasyon oldu. Bu vesileyle tekrar Annelerin Günü’nü kutluyorum. Herkesi annelerimize ve kadınlarımıza saygılı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.