Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci Türkiye Puzzle Hız Yarışması Başlıyor

"Puzzle Dikkat ve Sabır İster Biz İse Hız!"sloganıyla geçen yıl ilk kez düzenlenen, Türkiye Puzzle Hız Yarışması’nın ikincisi gerçekleştirilecek.2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması ön elemeleri ve seçmeler 20 Mart 2016’da İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Puzzle Dikkat ve Sabır İster Biz İse Hız!"sloganıyla geçen yıl ilk kez düzenlenen, Türkiye Puzzle Hız Yarışması’nın ikincisi gerçekleştirilecek.
2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması ön elemeleri ve seçmeler 20 Mart 2016’da İstanbul Torium Alışveriş Merkezinde yapılacak. Yarışmanın finali ise 27 mart 2016’da Kats Sahne, Esentepe’de gerçekleştirilecek. Etkinliğe Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden online olarak başvurulabiliyor, başvuru için son tarih ise 18 Mart 2016 Cuma.
2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması hakkında bilgi veren Özensan A.Ş. Genel Koordinatörü Pelin Çelik şu bilgileri paylaştı:
“Türkiye Puzzle Hız Yarışması, 7’den 70’e her yaşta insanın severek yaptığı Yap-Boz (Puzzle) ile ilgili Türkiye çapında ilk ve tek yarışma olması özelliği taşımaktadır. 2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması 2 aşamalı olarak yapılacaktır.Katılım 18 yaşının üstünde herkese açıktır.20 Mart’da yapılacak seçmelerde adaylara 500 parçalık puzzle sunulacaktır.27 Mart tarihinde yapılacak finallere ise, bu seçmelere katılanlar arasında en hızlı bitiren ve kurallar çerçevesinde yarışması onaylanan en iyi 20 derece davet edilecektir. Final katılımcıları web sitesi üzerinden en geç 22 Mart tarihine kadar ilan edilecektir.Yarış için puzzlelar yarışma organizasyonu tarafından yarış başlangıcında verilecektir, tüm yarışmacılar için yarışma süresi 8 saat ile sınırlandırılmıştır. Yarışmanın kazananları da web sitesi üzerinden aynı gün ilan edilecektir. Yarışma sonunda ilk üç yarışmacıya hediye çeki ve konaklama ödülleri verilecektir. Dünya Puzzle Günleri’ni (WPD) organize eden Avusturyalı Günther Simetsberger de hem eleme hem de finalde 2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması Onur Konuğu olarak aramızda bulunacak”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.