Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci büyük ağaç seferberliğine ilk destek Sarıcakaya’dan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye’ sloganı adı altında 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında başlattığı ikinci büyük ağaçlandırma seferberliğine Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İkinci büyük ağaç seferberliğine ilk destek Sarıcakaya’dan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye’ sloganı adı altında 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında başlattığı ikinci büyük ağaçlandırma seferberliğine Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesi ilk başlangıcı yaparak vatandaşa 3 bin ücretsiz fidan dağıttı.

Belediye önünde gerçekleşen fidan dağıtım töreninde izdiham yaşandı. Sarıcakaya Belediyesi, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye’ sloganı adı altında 21 Mart Dünya Ormancılık günü kapsamında başlattığı ikinci büyük ağaçlandırma seferberliğine destek verdi. Sarıcakaya Belediyesi önünde gerçekleşen ücretsiz fidan dağıtımı etkinliğine Kaymakam Recep Aydın, Belediye Başkanı Faruk Güler, Çatacık Orman İşletme Müdürü Erdal Doğan, Sarıcakaya Orman İşletme Şefi Nevzat Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir’in Akdeniz’i olarak bilinen Sarıcakaya ilçesinin yeşiline yeşil katmaya devam edeceklerini vurgulayarak sözlerine başlayan Belediye Başkanı Faruk Güler, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye’ sloganı adı altında 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında başlattığı ikinci büyük ağaçlandırma seferberliğine destek vermek amacıyla vatandaşlarımıza Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa 3 bin adet fidanı ücretsiz dağıttık. Toprakla buluşturduğumuz her fidan gelecek nesillerimiz için birer mirastır. Bu bakımdan daha yeşil bir Sarıcakaya daha zengin bir miras demektir. İlgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Recep Aydın ve Belediye Başkanı Faruk Güler vatandaşlara fidan dağıttı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.