Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Gün Sürecek Zirvede Yoğun Güvenlik Önlemleri

İstanbul’da 14-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi’nde nedeniyle güvenlik önlemleri en üst düzeyde alındı. Konferansın gerçekleşeceği İstanbul Kongre Merkezi’ne çıkan tüm yollar polis kontrolüne...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da 14-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi’nde nedeniyle güvenlik önlemleri en üst düzeyde alındı. Konferansın gerçekleşeceği İstanbul Kongre Merkezi’ne çıkan tüm yollar polis kontrolüne alınırken, zirveyi takip edecek basın mensupları da kendilerine ayrılan bölümlerde zirveyi takip ediyor.
İstanbul Kongre Merkezi’nde bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13’üncü İslam Zirvesi toplantısı nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alındı. Kongre merkezinin bulunduğu alanda kuş uçurtulmazken, kongre vadisinde akrediteli basın mensuplarının dışında hiç bir gazetecinin girişine izin verilmiyor. Zirvenin yapıldığı kongre merkezine çıkan tüm yollar güvenlik görevlileri tarafından kontrol altına alınırken, içeride görev yapacak gazeteciler de didik didik aranarak alana giriş yapıyor. Yerli ve yabancı yüzlerce basın mensubunun görev yaptığı zirvede, gazeteciler için ayrılan Basın Merkezi’nde her türlü kolaylık sağlanmış durumda. Gazeteciler, kendileri için ayrılan bölümde internet, telefon ve faks gibi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
İslam İşbirliği Teşkilatı 13’üncü İslam Zirvesi Toplantısı, yarın sona erecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.