Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Vakfından Sudan’ın Başkenti Hartum’da İftar Sofrası

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve kamu yararına çalışan vakıf statüsü de kazanan İhlas Vakfı, her sene olduğu gibi, bu sene de Ramazan-ı Şerif münasebeti ile hayırseverlerin yardımlarını Somali, Habeşistan,...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve kamu yararına çalışan vakıf statüsü de kazanan İhlas Vakfı, her sene olduğu gibi, bu sene de Ramazan-ı Şerif münasebeti ile hayırseverlerin yardımlarını Somali, Habeşistan, Sudan, Uganda, Afganistan ve Hindistan’da ihtiyaç sahibi, fakir, muhtaç, yetim ve öğrencilere ulaştırmaya devam ediyor.
İhlas Vakfı Sudan Temsilcisi Müştak Saygın ve Uluslararası Afrika Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Dr. Osman Muhammed’in koordinesi ile Sudan’ın başkenti Hartum’da organize edilen iftarda Malezya, Endonezya, Çin ve Türk öğrencilerden oluşan 1500 yatılı öğrenci bir araya geldi.
Uluslararası Afrika Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Dr. Osman Muhammed iftardan sonra yaptığı konuşmada, yardımlarından dolayı İhlas Vakfına ve hayırseverlere teşekkür ederken, İhlas Vakfının kurucusu merhum Enver Ören’i de yad etti.
Ramazan ayı münasebetiyle Afrika’nın çeşitli ülkelerinde iftar sofraları kuran İhlas Vakfının Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, kendilerine ulaşan hayırseverlerin yardımlarını birçok ülkeye ulaştırdıklarını ifade etti. “Özellikle yardıma muhtaç olan Afrika ülkelerine oralardaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yoğun çaba harcıyoruz. Hayırseverlerimizin yapmış olduğu katkılarla Afrika’nın yanında olmaya devam edeceğiz.” diyen Okyay, vakfın hizmetlerine katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.