Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Vakfı Mezunları Pilav Gününde Buluştu

İhlas Vakfı Mezunları Derneği (İVMEDER) tarafından düzenlenen pilav gününde, İhlas Vakfı yurtlarından çeşitli dönemlerde mezun olan öğrenciler bir araya geldiler.İhlas Vakfı’nın Bahçelievler’deki merkezinde bulunan Enver Ağabey Sevgi...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Vakfı Mezunları Pilav Gününde Buluştu
İhlas Vakfı Mezunları Derneği (İVMEDER) tarafından düzenlenen pilav gününde, İhlas Vakfı yurtlarından çeşitli dönemlerde mezun olan öğrenciler bir araya geldiler.
İhlas Vakfı’nın Bahçelievler’deki merkezinde bulunan Enver Ağabey Sevgi Parkı’nda gerçekleştirilen pilav gününe, Türkiye Gazetesi yazarı M. Said Arvas, mezunlardan İhlas Holding Finans Koordinatörü Abdullah Tuğcu, İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Mustafa Çetin Varlık, İVMEDER Başkanı Abdullah Arvas ve çok sayıda davetli katıldı.
Mezunlar, Enver Ağabey Sevgi Parkı’nda eski günlerini yad ederek ikram edilen pilavları kaşıkladılar. Lokma tatlısı ile de ağızlarını tatlandıran mezunlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının muhteşem mehter konserini takip ettiler.
Etkinliğin ardından geçilen konferans salonunda İVMEDER Başkanı Abdullah Arvas yaptığı konuşmada, farklı zamanlarda farklı yurtlarda kalan mezunları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yurtlarda oluşan arkadaşlığı ve dostluğu gönül köprüsü olarak adlandıran Arvas, dernek olarak amaçlarının bu gönül köprüsünü güçlendirmek ve pekiştirmek olduğunu ifade etti.
Yıl içinde çeşitli organizasyonlarla bir araya geldiklerini söyleyen Arvas, yaptıkları çalışmalarla İVMEDER’i sosyal, kültürel ve ilmi bir merkez haline getirmek için çalıştıklarını belirtti.
Arvas’tan sonra konuşan İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Mustafa Çetin Varlık, etkinliğe gelen mezunların artık gerçek hayatın içinde yer aldığını ifade ederek, “Dünyada ve özellikle ülkemizde büyük değişimler yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Siz de bu değişimlerin içinde rol alabileceğinizi düşünerek kendinizi iyi hazırlayın” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.