Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İHH’dan "Özgür Kudüs, Mavi Marmara" Programı

İHH Pendik, tüm vatandaşları Genel Başkan Bülent Yıldırım’ın katılacağı "Özgür Kudüs Mavi Marmara" programına davet etti.Mavi Marmara etkinlikleri kapsamında bu yıl "Özgür Kudüs" başlığı ile 17 Mayıs Salı günü Pendik Yunus...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İHH Pendik, tüm vatandaşları Genel Başkan Bülent Yıldırım’ın katılacağı "Özgür Kudüs Mavi Marmara" programına davet etti.
Mavi Marmara etkinlikleri kapsamında bu yıl "Özgür Kudüs" başlığı ile 17 Mayıs Salı günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde görkemli bir etkinlik gerçekleştirilecek. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın da katılacağı program için son hazırlıkları da tamamladıklarını söyleyen İnsani Yardım Vakfı Pendik Temsilciliği Başkanı Av. Serdar Pehlivan, programda içeriğin farklı bir konseptte hazırlandığını belirtti. Programın oldukça heyecanlı geçeceğini anlatan Pehlivan, “Kudüs konuşmaları, tiyatro grubu, sürpriz sahne gösterisi, Grup Yürüyüş konseri, sinevizyonlar gibi etkinliklerimiz olacak. Misafirlerimiz program süresince kendilerini Kudüs’te Mescid-i Aksa Muhafızı, inanmış insanların ablukayı delmek için yola çıktığı Mavi Marmara’da yolcu, Grup Yürüyüş’ün ezgileriyle adanmışlık yüklenmiş gibi hissedecekler" dedi.
Aylardır Beyt-ül Makdis çalışmaları yapanlarla ve Mavi Marmara gazileri ile okullarda, salonlarda onlarca program düzenlediklerini belirten Pehlivan, “Ne mutlu ki halkımızın büyük teveccüh gösterdiği programları çok farklı bir kurgu ile yine aynı güzellikte bir program ile sonlandırmak istiyoruz. Amacımız Mavi Marmara’nın misyonunu halkımıza tanıtmak ve yıllardır süren işgaller son bulana dek çok daha fazla çalışarak Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasını sağlamaktır. Bu nedenle tüm halkımızı 17 Mayıs Salı günü 20.30’da Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki programımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.