Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İHH Van Şubesi yetim çocukları sevindirdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Van Şubesi, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında yardıma muhtaç 410 çocuğu kırtasiye yardımıyla sevindirdi.İHH Van Şubesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı kapsamında, 300’ü yetim...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İHH Van Şubesi yetim çocukları sevindirdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Van Şubesi, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında yardıma muhtaç 410 çocuğu kırtasiye yardımıyla sevindirdi.

İHH Van Şubesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı kapsamında, 300’ü yetim toplam 410 çocuğumuza çanta, defter, kalem, cetvel, cilt, boya kutusu gibi malzemelerden oluşan kırtasiye paketini hediye etti. Yapılan yardım faaliyetiyle ilgili açıklamalarda bulunan İHH Van Temsilcisi İbrahim Çinkılıç, mağduriyetten dolayı eğitimini gerçek manada alamayan çocuklara kırtasiye yardımında bulunduklarını belirterek, “Van İHH olarak 2017-2018 eğitim-öğretim yılında çocuklarımızın eğitimi için kırtasiye malzemesi dağıtımı yaptık. Bu kapsamda 300’ü yetim toplam 410 çocuğumuza çanta, defter, kalem, cetvel, cilt, boya kutusu gibi malzemelerden oluşan kırtasiye paketini hediye ettik. Mağdur durumda olan ve bu mağduriyetten dolayı eğitimini gerçek manada alamayan çocuklarımıza, bu mağduriyeti bertaraf etmek ve gelecek neslin iyi eğitimi için bu çalışmayı gerekli görüyoruz. Çünkü sosyal sorunlarımızın ve toplumsal eksiklerimizin en büyük sebeplerinden biri de eğitimsizliktir. Yetim çocuklarımız eğitimlerini tamamlayarak kendi ailelerinin sorumluluklarını taşımalıdırlar. Umudumuz odur ki; gelecek bu çocuklarımızla daha iyi şekillenecektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.