Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İHA, En İyi Haber Ajansı Seçildi

GAP Gazeteciler Birliği tarafından Romanya’da düzenlenecek 13. GAP Oscarları Ödül Töreninde İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en iyi ajansı olarak ödül alacak.Yirmi iki farklı dalda kişi ve kuruluşlara ödüllerin dağıtılacağı 13. GAP...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GAP Gazeteciler Birliği tarafından Romanya’da düzenlenecek 13. GAP Oscarları Ödül Töreninde İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en iyi ajansı olarak ödül alacak.
Yirmi iki farklı dalda kişi ve kuruluşlara ödüllerin dağıtılacağı 13. GAP Oscarları ödül töreninde yılın en iyi haber ajansı olarak seçilen İhlas Haber Ajansı’nın ödülünün İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı’ya takdim edileceği belirtildi.
13. GAP Oscarları Ödül Töreninin hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarda bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, "Bölgesel GAP Gazeteciler Biriliği Genel Merkezimiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen uluslararası GAP Oscarı ödül törenimizin 13.’sü yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla bu yıl Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacaktır. Törene Almanya, Makedonya, Belçika, KKTC, Azerbaycan, Ukrayna, Macaristan, Bulgaristan başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde alanında başarılı olmuş siyaset, iş, sanat, basın ve spor dünyasının önemli isimleri katılacaktır. Ülkemizin en büyük ödül organizasyonu olan 13. GAP Oscarı ödül törenin ülkemize, devletimize ve basın camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.
Türkiye-Romanya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 17-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek program çerçevesinde, İsmail Ballı (İhlas Haber Ajansı), Coşkun Sabah (Ses Sanatçısı), Ahmet Aydın (TBMM Başkan Vekili), Dr. Eldar Hasanov (Azerbaycan’ın Belgrad Büyükelçisi), Ardan Zentürk (Tv 24 Moderatör Gece Programı), Ali Şahin (AB Bakan Yardımcısı), Emir Kır (Belçika-Brüksel’in Sint Joost Ten Noode Belediye Başkanı), Mehmet Kasim Gülpınar (AK Parti Şanlıurfa Milletvekili), Atıl Ayaz (Ekonomi Kıbrıs Prestige Dergisi), Selçuk Özdağ (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı), Furkan Cako (Mekedonya Devlet Bakanı), Seyfullah Türksoy (Dünya Karapapak Türkleri Birliği), Tamer Atalay (Türkiye-Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Adnan Yaşar Görmez (Torbalı Belediye Başkanı), Zeynel Abidin Erdem (İş Adamı), Hüseyin Özgürgün (KKTC Başbakanı), Dr.Gülay Yedekçi (CHP İstanbul Milletvekili), Girne Üniversitesi, Serdar Arseven (Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi), Mehmet Baharoğlu (Yatırımcı), Prof. Mustafa Mehmet (Romanya-Tarihçi), TİKA ödüllerini alacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.