Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İdo’nun First Class Odaları Yenilendi

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (ido) Yenikapı-bandırma Seferlerini Yapan Hızlı Feribotlarındaki First Class Odaları Yenilendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İdo’nun First Class Odaları Yenilendi
İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) Yenikapı-Bandırma seferlerini yapan hızlı feribotlarındaki first class odaları yenilendi.
Her yıl on binlerce yolcuya hizmet veren İDO, havaların ısınması ve tatil seyahatlerinin artmasıyla birlikte seferlerini daha da sıklaştırmaya başladı. İDO’nun Osman Gazi, Orhan Gazi, Adnan Menderes ve Turgut Özal hızlı feribotlarındaki first class odaları baştan aşağıya yenilendi. Yolcu konforunu üst düzeye çıkartan yenilenmeyle birlikte, odaların alabandaları deriyle kaplandı ve yer zeminleri değiştirilirdi. Koltuk sehpalarının da yenilendiği first class odalarda, aydınlatma sistemleri ve dolapları değiştirilirken mini buzdolapları ve ek klima üniteleri de misafirlerin hizmetine sunuldu. İDO, ayrıca first class odalarında artık özel menüler de sunmaya başladı. First class odaları için bilet satışlarını artık internet üzerinden de gerçekleştiriyor.
İDO’nun ekonomy class, business class ve first class odaları olarak sunduğu üç ayrı yolculuk biletlerine ve daha ayrıntılı bilgiye www.ido.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.