Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

idareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nden, Ramazan’da hayır köprüsü

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can, Ramazan ayında Ankara’da yardım paketleri dağıtıldığını, nakdi yardımlarda bulunulduğunu, Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği ile işbirliği içinde 50’ye yakın Müslüman...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can, Ramazan ayında Ankara’da yardım paketleri dağıtıldığını, nakdi yardımlarda bulunulduğunu, Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği ile işbirliği içinde 50’ye yakın Müslüman ülkede 150 civarında öğrenciye iftar ve sahur programları düzenlediklerini söyledi.
Ramazan ayı münasebetiyle İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak hayırlara vesile olmaya çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Yücel Can, “Kardeşlik sınır tanımaz”, “Biz birlikte güçlüyüz”, “Hayrınıza vesile oluyoruz” sloganlarıyla 2012 yılından bu yana muhtaçlara, yetimlere, şehit yakınlarına, muhacir v e mültecilere el uzattıklarını, gönül köprüsü kurmaya çalıştıklarını kaydetti.
Kur’an-ı Kerim okuyarak hatimler yaptıklarını, öğrencileri destekleyerek hayata hazırlamaya çalıştıklarını, yetim çocuklara arife günleri bisiklet alarak sevindirdiklerini belirten Yücel Can, Keçiören, Yenimahalle ve Altındağ’da muhacirlerin evlerine misafir olarak ayni ve nakdi yardımda bulunduklarını ifade etti.
Yapılan yardımların kardeşlik ve birliktelikle mümkün olduğunun altını çizen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can, “Sizleri de aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullanarak, dernek yönetim kurulu üyelerine ve dernek üyelerine teşekkür etti. Can, “Bizimle birlikte yürüyen yol arkadaşlarımıza, kardeşliğin, birlikteliğin adresi ve muhtevası olan kardeşlerimize, dostlarımıza, maddi ve manevi desteği olan herkese en kalbi şükranlarımızı sunarız. Kardeşlik sınır tanımaz, biz birlikte varız. Allah razı olsun ve ümmetin kardeşlik ve birlikteliğine hizmetkârlığımızı devam ettirsin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.