Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Can’dan ‘döviz’ açıklaması

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, “Döviz almayıp, var olan dövizlerin Türk Lirası’na çevrilmesi çağrımıza, kampanyamıza destek vermenizi istirham ediyoruz” dedi.İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, “Döviz almayıp, var olan dövizlerin Türk Lirası’na çevrilmesi çağrımıza, kampanyamıza destek vermenizi istirham ediyoruz” dedi.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Avrupa Birliği-Türkiye ilişkileri ve dövizin yükselmesi hakkında açıklamalarda bulundu. ’Gezi’ olayları, 17-25 Aralık süreci, HDP, PKK, FETÖ ve DEAŞ’ın başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkelerine oynanan oyunların bir parçası olduğunu kaydeden Can, “Türkiye’nin büyümesinin fiili bir adımı 15 Temmuz’dur. Bütün hile, saldırı ve hukuksuzluklara rağmen Türkiye darbeyi hiç dikkate almadan Yavuz Sultan Köprüsü gibi yatırımlara ağırlık verirken, diğer yanda Cerablus, Münbiç, Musul; Suriye ve Irak konusundaki başarıları bazı odakların Türkiye’yi yalnızlaştırma, büyümesini engellemek için her yola başvurduklarını, bu anlamda terör örgütlerini kullanan malum güçler, içimizdeki hain ve gafillerin ihanetlerinden faydalanmayı ihmal etmemişlerdir. Başta AB, ABD olmak üzere ağızlarından düşürmedikleri demokrasi ve insan hakları gibi iki temel olgudan çok uzak olup bu konuda asla samimi değildir. IMF darboğazından kurtulup yatırımlar başta olmak üzere büyüyen ve dünyadaki mazlum olan insanların umudu olan Türkiye’nin durdurulamaması karşısında şer güçleri değişik metotlarla Türkiye’yi adeta cezalandırmaya çalışmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, mandacı ve teslimiyetçi ifadelere rest çekerek, Hükümete ayar verilememesi şer güçlerini azdırmıştır” şeklinde konuştu.
Türk milletinin şer odaklarına 15 Temmuz’da en güzel cevabı verdiğini ifade eden Can, açıklamasının devamında şunlara yer verdi:
“Bir sivil toplum kuruluşu olarak darbe gecesinden itibaren 27 gün 33 ilde nöbet tuttuk. Türkiye’yi suni gündemle ekonomi savaşı ile şer ve içimizdeki hainlerle kargaşaya sebep olmak için doları ve euroyu aşırı yükselterek faizin Merkez Bankası tarafından arttırılması hedeflenmesi oyunları ile Türkiye gereksiz yere borçlandırılmaya çalışılmaktadır. Tavrımız açık ve nettir. 15 Temmuz’a nasıl direnip karşı çıktıysak, aynı şekilde cevap vererek ‘Dövizini Türkiye İçin Boz Kampanyası’nı başlatarak herkesin desteğini istiyoruz. Zira biz, bir doların bile 15 Temmuz’da Türkiye’ye zarar verdiğini gördük. Ne diyoruz; ‘millilik, yerli malı.’ 15 Temmuz’da ölümüne mücadele verdiğimiz gibi döviz almayıp var olan dövizlerin, Türk Lirası’na çevrilmesi çağrımıza, kampanyamıza destek vermenizi istirham ediyoruz. 15 Temmuz’da ülkemize ölümüne sahip çıktık. Şimdi başka bir mücadele başlatıyoruz. Çünkü başka Türkiye yok. Biz birlikte güçlüyüz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.