Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçme suyu tesisi tarımsal sulamada hizmet verecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Şehzadeler ilçesi Sancaklı Kayadibi Mahallesi’nde bulunan eski içme suyu tesisini yenileyerek, sulama suyunda kullanılması için üreticilerin hizmetine sundu.Manisa Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçme suyu tesisi tarımsal sulamada hizmet verecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Şehzadeler ilçesi Sancaklı Kayadibi Mahallesi’nde bulunan eski içme suyu tesisini yenileyerek, sulama suyunda kullanılması için üreticilerin hizmetine sundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki vatandaşların gelirlerini arttırmaya yönelik projelerini tek tek uygulamaya alırken, aynı zamanda mevcut projelerde de iyileştirmeler yaparak üreticilerin sorunsuz bir şekilde ürünlerini almalarına destek olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Şehzadeler ilçesi Sancaklı Kayadibi Mahallesi’nde bulunan eski içme suyu tesisindeki mevcut pompaları yenisiyle değiştirerek tesisin sorunsuz olarak üretimde kullanılmasını sağladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın işletmesini yaptığı 19 üreticinin yararlanacağı 160 dekar arazinin sulanacağı tesisin her türlü arıza ve bakım, onarımı yine belediye tarafından karşılanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, yapılan tesisin üreticilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmaların 17 ilçede tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirterek, her zaman üreticilerin yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bundan sonra da desteğine devam edeceğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.