Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçişleri Bakanı Ala, şehit annesinin elini öptü

Erzurum’da gezi ve incelemelerini sürdüren İçişleri Bakanı Efkan Ala, Tortum ve Narman ilçesindeki temaslarının ardından son olarak baba ocağı Oltu’yu ziyaret etti. Ziyareti sırasında şehit annesi Remziye Vural ile sohbet eden Ala, elini...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’da gezi ve incelemelerini sürdüren İçişleri Bakanı Efkan Ala, Tortum ve Narman ilçesindeki temaslarının ardından son olarak baba ocağı Oltu’yu ziyaret etti. Ziyareti sırasında şehit annesi Remziye Vural ile sohbet eden Ala, elini öperek duasını aldı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Oltu’da “Erzurum seninle gurur duyuyor” sloganları ile coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Bakan Ala, Oltu Kaymakamlığını ziyareti sırasında oğlu Selami Vural’ı şehit veren 82 yaşındaki şehit annesi Remziye Vural ile bir süre sohbet etti. Bakan Ala, “Sen bizim emanetsin, bir isteğin bir sıkıntın var mı” diyerek şehit anası Remziye Vural’ın elinden öperek duasını aldı.
Bakan Ala, daha sonra, bir kunduracıya girerek ayakkabılarını boyattı. Boyacı çocuklarla sohbet edip dondurma ısmarlayan Bakan Ala, geceyi baba ocağında geçirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.