Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Icapp İnsan Ticareti Çalıştayı Pakistan’da Gerçekleştirildi

3. Asya Siyasi Partiler Uluslararası Konferansı (ICAPP) İnsan Ticareti Çalıştayı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Kore İşbirliği Ajansı (KOICA) işbirliğinde Pakistan’ın başkenti İslamabad’da gerçekleştirildi.TİKA,...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3. Asya Siyasi Partiler Uluslararası Konferansı (ICAPP) İnsan Ticareti Çalıştayı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Kore İşbirliği Ajansı (KOICA) işbirliğinde Pakistan’ın başkenti İslamabad’da gerçekleştirildi.
TİKA, faaliyet gösterdiği coğrafyalarda gerçekleştirdiği projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda TİKA ve KOICA işbirliğinde 3. ICAPP İnsan Ticareti Çalıştayı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’da gerçekleştirildi. Çalıştaya Türkiye’nin yanı sıra Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Butan, Filistin, Kamboçya, Hindistan, Japonya, Kore Cumhuriyeti, Malezya, Myanmar, Nepal, Bangladeş, Singapur, Sri Lanka’dan birçok siyasi parti temsilcisi katıldı. Geçtiğimiz yıl TİKA’nın da desteğiyle ikincisi Kamboçya’da gerçekleştirilen İnsan Ticareti Çalıştayı’nda konunun ciddiyeti ve aciliyeti yönünde farkındalığın artırılması, sınır ötesi işbirliği ağlarının oluşturulması ve hızlı cezalandırma sistemlerinin kurulması konularına odaklanıldı. Çalıştay sonunda “İslamabad İnsan Ticareti Bildirgesi” kabul edildi. Açılış oturumu ICAPP Kadın Kolları Eşbaşkanı Meryem Göka tarafından yönetilen çalıştayda TİKA’ya sağlamış olduğu destek için teşekkür edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.