Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İBB demokrasi şehitleri için mevlit okuttu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Mevlit okuttu. Binlerce vatandaşın katıldığı programda duygulu anlar yaşandı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki merkez binası...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 02:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 02:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Mevlit okuttu. Binlerce vatandaşın katıldığı programda duygulu anlar yaşandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki merkez binası ve Saraçhane parkı içerisindeki demokrasi nöbeti vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, FETÖ darbe girişimi sırasında ve ülke savunmasında hayatını kaybeden şehitleri anmak üzere Mevlit okuttu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ev sahipliği yaptığı Mevlit programına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Fatih Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, İstanbul’daki bir çok partinin il ve ilçe yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı.
Belediyenin önündeki Saraçhane Meydanı’nda (15 Temmuz Şehitleri Caddesi) düzenlenen ve Salâ ile başlayan Mevlitte, hafızlar tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve ardından Mevlidi Şerif okundu. Binlerce İstanbullunun akın ettiği Mevlit programı İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran’ın yaptığı dua ile sona erdi.
Katılan davetlilerin ve İstanbulluların duygulu anlar yaşadığı duanın adından 10 ayrı noktada mevlit yemeği ikramı yapıldı. Saraçhane’deki demokrasi nöbeti ilahi ve marşlarla sabah saatlerine kadar devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.