Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi sakinlerinin İznik keyfi

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri İznik’i gezdi.Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kalanlar, düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Huzurevi sakinlerinin İznik keyfi

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri İznik’i gezdi.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kalanlar, düzenlenen sosyal etkinliklerde birlikte güzel anlar yaşıyor. Bu kapsamda düzenlenen İznik gezisi de huzurevi sakinleri için unutulmaz bir gün oldu. Sabah erken saatlerde İznik’e giden huzurevi sakinleri, güne kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından huzurevi sakinleri, çevrede gezerek dinlenme fırsatı buldular. Daha sonra 60 kişilik grup İznik merkezine giderek, tarihi Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. İlçe merkezinde de kısa bir gezi yapan huzurevi sakinleri, keyifli geçen günün ardından yetkililere teşekkür ederek, Nilüfer’e döndü.

Mutlulukları yüzlerinden okunan huzurevi sakinleri, bu tür faaliyetlerin sık sık tekrarlanmasını dileyerek, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ekibine teşekkür ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.