Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollanda Dışişleri Bakanı Koenders’in Türkiye Ziyareti

Dışişleri Bakanlığı, AB Dönem Başkanı Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders’in liderliğinde bir heyetin, 9-10 Nisan 2016 tarihlerinde Türkiye’ye gerçekleştireceği ziyaretle ilgili açıklama yayımladı.Dışişleri Bakanlığı’ndan...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanlığı, AB Dönem Başkanı Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders’in liderliğinde bir heyetin, 9-10 Nisan 2016 tarihlerinde Türkiye’ye gerçekleştireceği ziyaretle ilgili açıklama yayımladı.
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “AB Dönem Başkanı Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders’in liderliğinde, Slovakya Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Miroslav Lajcak, Fransa’nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Harlem Desir ve Portekiz’in Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Margarida Marques’den oluşan heyet 9-10 Nisan 2016 tarihlerinde ülkemize bir ziyaret gerçekleştirecektir. Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve AB Bakanı Sayın Volkan Bozkır, konuk heyetle, 9 Nisan günü İstanbul’da bir araya geleceklerdir.
Söz konusu görüşmede, başta Türkiye-AB ilişkileri, müzakere sürecimiz ile göç krizi bağlamında özellikle 18 Mart tarihli Türkiye-Zirvesinden bu yana artan işbirliğimiz olmak üzere bölgesel ve uluslararası konulardaki güncel gelişmelerin ele alınması öngörülmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.