Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hobi Olarak Başladı, Boyundan Büyük Balık Yakaladı

Edirne’de, 5 yıl önce hobi olarak balıkçılığa başlayan kadın, sezona bereketli başladı. 54 yaşındaki kadın, gölette yakaladığı dev yayın balığını oğlunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.Amatör balıkçılar, akarsu, gölet...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, 5 yıl önce hobi olarak balıkçılığa başlayan kadın, sezona bereketli başladı. 54 yaşındaki kadın, gölette yakaladığı dev yayın balığını oğlunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
Amatör balıkçılar, akarsu, gölet ve barajlarda su ürünleri av yasağının sona ermesiyle birlikte avlanmaya başladı. 5 yıl önce hobi olarak balıkçılığa başlayan Hanife Akkıyık, Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Geçkinliği köyü yakınlarında bulunan gölete attığı ağı çekerken büyük bir sürprizle karşılaştı. Sabah saatlerinde su ürünleri yetiştiriciliği yapan oğlu Tolga Akkıyık ve gelini ile birlikte gölete avlanmak için giden 54 yaşındaki Hanife Akkıyık, dev yayın balığı yakaladı.
OĞLUNUN BALIK AĞLARINI TAMİR EDERKEN BALIKÇILIĞA MERAK SARDI
Yaklaşık 2.5 metre ve 72 kilogram ağırlığındaki yayın balığını görünce büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Akkıyık, "Oğlumun ağlarını tamir ederken, balıkçılığa merak sardım. 5 yıldır da hobi olarak amatör anlamda kendi imkanlarıma boş zamanlarımda gölete gelip balık tutmaya çalışıyorum. Bugün resmi olarak avlanma sezonu açıldı. Sabah saatlerinde attığımız ağı çekerken büyük bir balık yakaladığımızı tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum. Çok mutlu oldum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.