Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcık’ta yeni doğan bebeklere ’hoşgeldin’ hediyesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı, ilçede yeni doğan bebekleri ’Hoşgeldin’ hediyeleriyle karşılamaya başladığı bildirildi.AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilçe...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hisarcık’ta yeni doğan bebeklere ’hoşgeldin’ hediyesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığı, ilçede yeni doğan bebekleri ’Hoşgeldin’ hediyeleriyle karşılamaya başladığı bildirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilçe ve köylerinde yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla ’Hoşgeldin bebek’ hediyesi verdiklerini söyledi.

Var, ”Yeni doğan bebeklere yönelik başlattığımız proje kapsamında yönetim kurulu üyelerimizin katkılarıyla içerisinde bez, biberon takımı, mama ve emzik bulunan ’Hoşgeldin bebek’ Hediye Kutuları hazırladık. İlk Hediye Kutusunu Dereköy’de yeni erkek çocuk sahibi olan bir aileye vererek mutluluklarına ortak olduk. Yeni doğan bebeklere hediyelerimiz devam edecek” dedi.

Dereköy’deki yeni erkek bebek sahibi olan Yasin ve Mükerrem Yılmaz çiftinin evine yapılan ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Belediye Başkan Vekili Ayşe Uludoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Özaydın ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.10 yıllık evli 3 çocuk sahibi Yasin ve Mükerrem Yılmaz çifti gösterdikleri duyarlılıktan ötürü AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler.(MA-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.