Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu’ndan Kandil Mesajı

3 ayların başlangıcı Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu güzel ve anlamlı günün, İslam dünyası ve bütün insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularını güçlenmesine vesile olmasını...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 ayların başlangıcı Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu güzel ve anlamlı günün, İslam dünyası ve bütün insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularını güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İslam dininin mensupları arasında kaynaşmaya, kardeşliğe vesile olan, kendimizi sorgulamamız gerektiğini hatırlatan özel gecelerden birisi olan, mübarek Regaip Kandiline erişmenin sevinci içerisindeyiz. Bu gece kalbimizi huzura erdirebilmek için her türlü kin, nefret ve intikam duygularından arınmanın, yüreklerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmenin anlam ve hikmetini düşünmek için güzel bir fırsat.
Birlik ve kardeşlik duygularıyla bunu değerlendirebilmeyi arzu etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam âleminin Regaip Kandilini kutlar, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.