Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu: "Tüm İnsanlık, Bu Vahşi Saldırılara Karşı Ortak Bir Tavır Takınmalı"

EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Brüksel’de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle yayımladığı mesajda, terörün her türlüsüne karşı olduklarını, tüm insanlığın vahşi saldırılara...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Brüksel’de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle yayımladığı mesajda, terörün her türlüsüne karşı olduklarını, tüm insanlığın vahşi saldırılara karşı ortak bir tavır takınması gerektiğini söyledi.
Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bugün Brüksel’de meydana gelen ve masum insanları hedef alan terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Terör, bir insanlık suçudur ve herkes bu vahşete karşı durmalıdır. İnsan hayatı dünyadaki en değerli şeydir. Hiçbir terör eylemi, sebebi ne olursa olsun masum insanların hayatı üzerinden bir sonuç elde edemeyecektir. Birçok masum insanın hayatını kaybettiği ve birçoğunun da yaralandığı bu insanlık dışı saldırılar dolayısıyla, Belçika devletine ve halkına, şahsım ve Türk iş dünyası adına taziyelerimi sunuyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.