Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu: “Milletçe Kenetlenerek, Bu Yaşatılan Acıları Aşacağız”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırısı üzerine yayımladığı mesajda, son dönemde Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür saldırıların...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırısı üzerine yayımladığı mesajda, son dönemde Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür saldırıların amacına ulaşamayacağını, terörü ve teröre destek verenleri lanetlediklerini söyledi.
Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:
“İstanbul’da meydana gelen patlama, hain emelleri uğruna masum insanların canına kast eden terör örgütlerinin, çirkin yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Terörün, huzur, barış ve kardeşliğimizi bozmasına, geleceğimize olan inancımızı sarsmasına asla fırsat vermeyeceğiz. Milletçe kenetlenerek, bu yaşatılan acıları aşacağız. Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.