Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcık Halk Eğitim Merkezinden alan taraması

Hisarcık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Mesleki ve Genel Kursların açılması anlamında alan taraması çalışmalarına başladığı bildirildi.Atatürk İlkokulu bahçesinde ve pazar yerinde açılan çini, nakış ve ahşap boyama sergisinde...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hisarcık Halk Eğitim Merkezinden alan taraması

Hisarcık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Mesleki ve Genel Kursların açılması anlamında alan taraması çalışmalarına başladığı bildirildi.

Atatürk İlkokulu bahçesinde ve pazar yerinde açılan çini, nakış ve ahşap boyama sergisinde Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri; Deniz Ertan, Vildan Tunç Kasar, Zahide Koltukçu, Nagehan Korkmaz, Ayşe Tazecan ve Ayşegül Uçar vatandaşlara yeni dönem kursları ile ilgili bilgi verdiler. Bu arada sergiyi ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a çini tabak hediye edildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sebiha Kaya, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Mesleki ve Genel Kursların açılması için gerekli duyuru ve alan taramalarına başladıklarını belirterek, yapılan alan taramaları sonucunda vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kurslar açmayı planladıklarını söyledi.(MA-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.