Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar Tombili’nin heykelini geri bıraktı

Kadıköy’de kaldırım taşında verdiği pozla fenomen olan ve öldükten sonra heykeli dikilen Tombili’nin çalınan heykeli, hırsızlar tarafından geri getirildi. Tombili’nin heykeli gece saatlerinde hırsızlar tarafından geri bırakılırken,...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de kaldırım taşında verdiği pozla fenomen olan ve öldükten sonra heykeli dikilen Tombili’nin çalınan heykeli, hırsızlar tarafından geri getirildi. Tombili’nin heykeli gece saatlerinde hırsızlar tarafından geri bırakılırken, olayı fark eden mahalle sakinleri Tombili’nin heykelini belediye görevlilerine teslim etti.
Kadıköy’de kaldırım taşında verdiği pozla tüm Kadıköylülerin sevgisini kazanan Tombili’nin 1 Ağustos’ta öldükten sonra heykeli dikilmişti. Kadıköy Ziverbey kaldırımına 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde heykeli dikilen Tombili’nin 2 gün önce kimliği belirsiz kişiler tarafından heykeli çalınmıştı. Çevre sakinlerinin üzülmesine neden olan olayın ardından bugün olumlu bir gelişme yaşandı. Hırsızlar, gece saatlerinde Tombili’nin heykelini bırakarak kaçtı. Olayı fark eden vatandaşlar, Tombili’nin heykelinin bırakılmasına çok sevindi ve fotoğraflarını çekti. Daha sonra Kadıköy Belediyesi’ni arayan vatandaşlar, Tombili’nin heykelini görevlilere teslim etti. Görevliler tarafından teslim alınan Tombili’nin heykelinin restore çalışmasından sonra tekrar dikileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.