Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hintli Müslümanlar İftarlarını İhlas Vakfı Sofralarında Açtı

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve kamu yararına çalışan vakıf statüsü de kazanan İhlas Vakfı, her sene olduğu gibi, bu sene de Ramazan-ı Şerif münasebeti ile hayırseverlerin yardımlarını Somali, Habeşistan,...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve kamu yararına çalışan vakıf statüsü de kazanan İhlas Vakfı, her sene olduğu gibi, bu sene de Ramazan-ı Şerif münasebeti ile hayırseverlerin yardımlarını Somali, Habeşistan, Sudan, Uganda, Afganistan, Moğolistan’da ihtiyaç sahibi, fakir, muhtaç ve yetimlere ulaştırmaya devam ediyor.
İhlas Vakfı, Hindistan’ın başkenti Yenidelhi’de medfun bulunan Hindistan’ın en meşhur ve en çok ziyaret edilen, evliyalarından Seyyid Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergâhta iftar verdi.
Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin torunları Aziz, Hüsrev ve Suhail Nizami koordinesinde dergâhın bahçesinde geniş bir alana kurulan İhlas Vakfı iftar sofrası ile binlerce kişi oruçlarını açarak hayırseverlere dualar etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.