Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HFF’den gazetecilere destek

HFF Genel Başkan Başdanışmanı ve Temsilciler Kurulu Başkanı Batuhan Öztürk, koronavirüs sürecinde işsiz kalan ve ihtiyaç sahibi basın mensupları için yardım yapılacağı ifade ederek, “Durumu kritik olan gazetecilerimizin inşallah yanında olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2020 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2020 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HFF’den gazetecilere destek

Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşların yanında olmaya çalışan Halısaha Futbol Federasyonu (HFF), basın mensupları için de destek başlattı. İşsiz kalan ve zor durumda olan gazeteciler için yardımda bulunacaklarını belirten HFF Genel Başkan Başdanışmanı ve Temsilciler Kurulu Başkanı Batuhan Öztürk, “Koronavirüs hepimizi derinden etkilemiştir. Virüsten dolayı zor süreç devam ediyor. Federasyonumuz bugünlerde yardımlarına son hız ile devam ediyor, edecektir. Federasyon olarak yaptığımız gerek gıda, gerekse elektrik, su faturası ödemeleri ile zor durumda olan birçok aileyi sevindirmeyi başardık. Federasyonumuzun tüm imkanlarını zor durumda olan kardeşlerimiz için seferber ediyoruz. Yoruluyoruz ama çocuklarımızın ve büyüklerimizin gıda kolisini görünce umutlarını ve sevindiklerini görmek yorgunluğumuzu almakla kalmıyor 2 kat çalışmamızı sağlıyor” dedi. 

“BASIN OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
HFF İl Temsilcileri tarafından bildirilen ihtiyaç sahibi kişilere yardım ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Öztürk, “Kimseyi mağdur etmemeye çalışıyoruz, etmeyeceğimize de inanıyorum” dedi. Gazetecilere yapılacak yardımlara da değinen Öztürk, “İşsiz kalan, salgın yüzünden evden çıkamayan ve iş bulamayan basın emekçilerinin gıda ihtiyaçlarını, gerekirse elektrik, su faturası ödemelerini inşallah federasyon olarak karşılamaya çalışacağız” dedi. Yardım almak isteyenlerin il temsilcisine bilgilerini vermesinin yeterli olduğu yine genel merkele de mail yoluyla iletişime geçilebileceğini belirten Öztürk, “Basın olmazsa olmazımızdır. Durumu kritik olan gazetecilerimizin inşallah yanında olacağız. Bu zor süreçte onları yalnız bırakmamaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.