Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her Şey Bir Lira İçin

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, yoğurt yeme yarışmasında 1 lira ödül için 3 kilo yoğurt yedi.Dünya Süt Haftası münasebetiyle UÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu farklı bir yarışmaya imza attı....

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Her Şey Bir Lira İçin
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, yoğurt yeme yarışmasında 1 lira ödül için 3 kilo yoğurt yedi.
Dünya Süt Haftası münasebetiyle UÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu farklı bir yarışmaya imza attı. Öğrencile, Süt Haftasını yarışmayla kutladı. Sütten yaptıkları peynirleri sergileyen öğrenciler, davetlilere yaptıkları çeşitli peynirleri ikram etti. Daha sonra düzenlenen yoğurt yeme yarışmasında 3 öğrenci 3 kiloluk yoğurt kaplarının içindeki bir liralık ödülü bulabilmek için kıyasıya yarıştı. Öğrenciler 1 liralık ödülü bulabilmek için yaklaşık 3 kilo yoğurt yedi. Yarışmada öğrenciler neşeli anlar yaşadı.
Daha sonra iki gruba ayrılan öğretmen ve öğrenciler halat çekme yarışmasında mücadele etti. Halat çekme yarışmasında da kıyasıya yarışan öğrenciler, Dünya Süt Haftasını gönüllerince eğlenerek kutladı.
Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ertan Güneş, “Süt ve süt mamulleri üreten firmalara teknik personel yetiştiriyoruz. Dünya Süt Gününü kutladı. Öğrencilerin labarotuvarda yaptıkları proje ödevlerini diğer öğrencilerle paylaşmaları için şenlik düzenledik. Öğrencilerimizin vermek istediği mesaj, süt ve süt ürünlerinin insan sağlığı için önemini vurgulamak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.