Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Henüz bitmedi uyanık olmak zorundayız

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’da Hükümet Meydanı’nı dolduran halka seslendi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’nın müthiş bir direniş sergilediğini belirten Bilgiç, “Türkiye sadece...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 04:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Henüz bitmedi uyanık olmak zorundayız
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’da Hükümet Meydanı’nı dolduran halka seslendi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’nın müthiş bir direniş sergilediğini belirten Bilgiç, “Türkiye sadece üç beş çapulcunun darbe girişimiyle karşı karşıya kalmadı. Her şeyden öce direk milleti hedef alan bir terörist saldırıyla karşı karşıya kaldı. BU saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet aile ve milletimize sabırlar niyaz ediyorum. Bugün İstanbul’da Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Isparta’nın bir gazi evladını Burak Kocabaş’ı ziyaret ettim Onun da sizlere selamı var. O gün Deniz Harp Okulu’na kaydını yaptıran Isparta’nın bu evladı Cumhurbaşkanımızın sokaklara çıkın davetiyle İstanbul’da babası ve ağabeyiyle teröristlere karşı direnişe geçmiş ve onların kurşunuyla yaralanmıştır. Kendisine acil şifalar diliyorum” dedi.
HESAP EDEMEDİLER
Henüz daha bitmediğini ifade eden Bilgiç, “ Bu ülkemizde oynanmak istenen oyunların ne başı ne sonu. Her zaman hep beraber uyanık olmalı, iç ve düş düşmanlara karşı gereken tedbirleri almalıyız. 17 gündür meydanlardasınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla bu direnişimizi sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız tamam diyene kadar da bu şanlı direnişi sizlerle berber sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenler Allahın hesabını hesap edemediler bir de bu aziz milletin evlatlarını hesaba katamadılar. Güvenlik kuvvetlerimiz, vatanperver askerlerimiz, polisimiz, sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın kumandasında çok şanlı bir direniş verdiler” dedi.
ÇANAKKALE RUHU VURGUSU
Isparta Valisi Şehmus Günaydın da, Isparta halkına övgüler yağdırarak, “Çünkü ilimiz gerçekten bu kalkışmanın başladığı saatten itibaren sokağa çıkarak bu ihanet şebekesinin her türlü kalkışmasına çabasına gayretine set çekmiştir. Bu ihanet çabaların kalkışmalarını yerle bir etmiştir. Vatandaşlarımız yolları tıkayarak ihanet çetesinin Ankara’ya İstanbul’a buradan kuvvet göndermenin önüne geçmiştir. İlçelerimizden köylerimizden bir çok vatandaşımız havaalanına gelerek hem havaalanından diğer vilayetlere yapılacak uçakların hem de diğer vilayetlerden gelecek uçakların da inmesini önlediler. Su durum kalkışmanın bertaraf edilmesinde önlenmesinde çok önemli çalışmalardır. 15 Temmuz gecesinden buyana bu meydandasınız. Heyecanınız azalmak bir yana her geçen gün daha da artıyor. Milletimize devletimize olan bağlılığınızı sevdanızı en güzel şekilde otaya koyuyorsunuz. Bu ihanet şebekeleri için önemli bir ders. Böyle bir kalkışmanın içine girecekler böyle bir manzarayı gördükleri zaman inşallah akıllarını başlarına alırlar. Bu çetenin yaptığı kalkışmalar burada kalmayacak. Biz millet olarak uyanık olmak zorundayız. Nasıl ki Çanakkale ruhuyla bu çetenin kalkışmasını önledik. Bundan sonra da devletimizi milletimizin karşı karşıya kalacağı tüm tehlikelerde aynı ruhu ortaya koyduğumuz zaman aşamayacağımız engel yenemeyeceğimiz güç yoktur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.