Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem Hastaları Hem De Hastaneyi Güzelleştiriyorlar

Adana Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde yer alan Adana Devlet Hastanesi’nde ‘Cilt Polikliniği’ndeki doktorlar, hastalarına şifa dağıttıkları gibi polikliniğin fiziki şartlarını da kendi imkanlarıyla güzelleştiriyor.Kendi imkanlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde yer alan Adana Devlet Hastanesi’nde ‘Cilt Polikliniği’ndeki doktorlar, hastalarına şifa dağıttıkları gibi polikliniğin fiziki şartlarını da kendi imkanlarıyla güzelleştiriyor.
Kendi imkanlarıyla temin ettikleri rengarenk çiçeklerin yanı sıra portakal fidanlarını da polikliniğe ait bahçede toprakla buluşturan uzman doktorlar, hem hastane yönetiminin, hem de hastalarının takdirini topluyor.
ÇİÇEK DİKİP FİDAN SULUYORLAR
Bir yandan hastalarına cilt problemleriyle ilgili olarak şifa veren dermatoloji uzmanları, boş vakitlerinde de polikliniğe ait bahçede çalışıyor. Çiçeklerle yakından ilgilenip, fidanları sulayan doktorların bu çabası, hem hastane yönetiminin, hem de hastaların takdirini topluyor. Uzman doktorlar Ali Güzelsoy, Tülin Erdoğan ve Selim Banak, 3 yıldır hizmet verdikleri polikliniğe ait bahçede zaman zaman peyzaj düzenlemesi de yapıyor.
KALİTELİ VE NİTELİKLİ BİR HİZMET
Uzman Doktor Ali Güzelsoy, bir yandan hastanenin gelişim ve değişimine katkı sunarken, diğer taraftan da hastalara şifa vermeye çalıştıklarını söyledi.
Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’ın destekleriyle kaliteli ve nitelikli bir sağlık hizmeti sunduklarını belirten Gözelsoy, "Hastalarımızı en iyi ortamda ağırlamak için çaba sarf ediyoruz. Buraya tedavi amacıyla gelen hastalarımızın, tedavi süreci boyunca refah bir ortamda rahat bir nefes almalarını sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.