Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Helikopter kazasının yaşandığı bölge güvenlik çemberine alındı

Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun’a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde 2’si asker, 5’i askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 7 kişi hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Helikopter kazasının yaşandığı bölge güvenlik çemberine alındı
Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun’a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde 2’si asker, 5’i askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralanmıştı. İlçenin Tohumluk Yaylası’nda ormanlık alana düşen helikopter kazası ile ilgili bölge güvenlik çemberine alındı. Malatya’dan gelen Kaza kırım ekipleri çalışmalarını başlatmak üzeri Alucra ilçesinden kaza yerine hareket etti.
Olayın tanığı olan vatandaşlar kazanın şokunu üzerinden atamazken, olayı anlatan görgü tanığı Mustafa Kır ise enkaza ilk ulaştığında bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü ve kucağına alarak kaza yerinden uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştığını söyledi.
Kaza’nın yaşandığı alana askerler tarafından kimse alınmazken kaza kırım ekibinin ise en yakın süre içerisinde olay yerine ulaşıp incelemelere başlayacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.