Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hekimlere uyum eğitimi verildi

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü aile hekimlerine uyum eğitimi verdi.Merkez ve ilçelerde görev yapan hekimlere beş gün boyunca aile hekimliği sistematiğinin yanı sıra rutin kanser izlemleri, kadın-üreme sağlığı ve çocuk izlemleri konusunda...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hekimlere uyum eğitimi verildi

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü aile hekimlerine uyum eğitimi verdi.

Merkez ve ilçelerde görev yapan hekimlere beş gün boyunca aile hekimliği sistematiğinin yanı sıra rutin kanser izlemleri, kadın-üreme sağlığı ve çocuk izlemleri konusunda bilgiler verildi. Yeni başlayan aile hekimlerine işleyişi anlatmak, Yozgat’ın sosyo-kültürel değerlerini tanımaları, hastalarımızı sadece bedenen değil ruhen de bütüncül anlamda değerlendirilmesi nedeniyle eğitim verdiklerini belirten eğitimci Aile Hekimi Dr. Mesut Özdemir, aile hekimlerinde yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bir hastanenin çağı yakalaması için o hastanede çalışan herkesin en az bir başhekim kadar veya sağlık müdürü kadar heyecan duyması lazım. Bu başarıldığı zaman o hastane çağı yakalar. Bizler de aile hekimi olarak bu heyecanı yaşayarak, toplum sağlığında çağı yakalamamız gerekiyor. Yeni başlayan tüm aile hekimlerimizi kutluyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.