Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP’li Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili adayı Aycan İrmez ve beraberindeki partililer, Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret etti.Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ziyarete, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP’li Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili adayı Aycan İrmez ve beraberindeki partililer, Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret etti.
Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ziyarete, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir, HDP Şırnak Milletvekili Adayı Aycan İrmez, HDP Silopi Eşbaşkanları Aycan Azma ile Ali Balın, DBP Silopi İlçe Eşbaşkanı Yunus Tuncay ve partililer katıldı. Ziyaret ilk olarak Silopi İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili’ye gerçekleştirildi. Konuklarını makamında kabul eden İncili, seçim çalışmaları hakkında sohbet gerçekleştirdi.
Silopi’de seçim havasının olmadığını ilk defa böyle bir seçim yaşadığını belirten İncili’ye, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir, "Müdürüm burada rakiplerimiz olmadığı için tabi seçim havası yok" cevabını verdi.
HDP Şırnak Milletvekili adayı Aycan İrmez ise, "Demokrasinin temel ayaklarından bir tanesi de seçimdir. Kanuna baktığımız zaman yüzde 10’luk barajın çok da adil, adaletli olmadığını demokrasi anlayışına ters düşen bir madde. Özellikle bunu belirtiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ne baktığımız zaman farklılıkları çok geniş bir dili dini de var ve bu halkında mecliste temsiliyeti olmalıdır" dedi.
Ziyaretin ardından Şırnak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Ceylan’ın, "Bu ziyaretleri seçim için yapıyorsunuz" deyip gülümseyince HDP İlçe Eşbaşkanı Ali Balın da, "Hayır, gecikmiş bir nezaket ziyaretiydi" yanıtını verdi. Bunun üzerine Ceylan, "Bu tablo beni sevindirdi inşallah böyle gider" dedi.
HDP’liler Emniyet Müdürü İncili’nin makam odasından ayrıldıktan sonra Güvenlik Büro Amirliği ve merkez karakolunu ziyaret etti. Heyet, ziyaretlerinin ardından ilçe emniyet binasından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.