Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP’li Belediye Başkanları Saldırıyı Kınadı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nin HDP’li Belediye Eş Başkanları Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu, yaptıkları yazılı açıklamada, Ankara’da meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nin HDP’li Belediye Eş Başkanları Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.
Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu, yaptıkları yazılı açıklamada, Ankara’da meydana gelen ve 37 kişinin ölümü, çok sayıda kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Sivil vatandaşlarımızın bulunduğu bir yerde yapılan bu saldırının sonucunda, maalesef çok sayıda insanımız hayatını kaybetmiş, birçok kişi de yaralanmıştır. Halkımızın acısını paylaşıyor, yaşamını yitiren insanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Halkımıza yaşatılan bu acıların, bizleri kardeşlik ve barış duygularından uzaklaştıramayacağını ifade ediyor, saldırıyı bir kez daha en sert şekilde kınıyoruz" dediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.