Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP’den ‘Gözaltı’ Açıklaması

HDP Siirt İl Eş Başkanı Abdullah Çetin, parti yönetici ve üyesi 32 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Çetin, gözaltına alınanların demokratik siyaset yaptığını savundu.HDP Siirt Milletvekili Besime Konca ve İl Eş Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP Siirt İl Eş Başkanı Abdullah Çetin, parti yönetici ve üyesi 32 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Çetin, gözaltına alınanların demokratik siyaset yaptığını savundu.
HDP Siirt Milletvekili Besime Konca ve İl Eş Başkanı Abdullah Çetin, bugün sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyonda parti yönetici ve üyesi 32 kişinin gözaltına alınmasına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Parti binasında düzenlediği toplantıda konuşan Çetin, Türkiye genelinde 500’e yakın parti üyesinin gözaltına alındığını belirtti. Gözaltına alınan kişilerin demokratik siyaset yaptığını savunan Çetin, “Gözaltı gerekçesi, savcılıktan avukat arkadaşlarımızın aldığı bilgiye göre, 2013 yılında cemaat tarafından hazırlanan bir dosya kapsamında kent meclis çalışmaları yürüttüğü iddiasıdır. Bu paralel yapının kumpasıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.