Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvan Sevgisi Mutlu Sonla Bitti

Kocaeli’de yaşayan Ertan Kalem, Gebze ilçesinde su kanalına düşen köpeği kurtarırken tanıştığı Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Genel Sekreteri Minel Gizem’le nikah kıydıktan hemen sonra hayvan barınağına giderek, o köpeği tekrar ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de yaşayan Ertan Kalem, Gebze ilçesinde su kanalına düşen köpeği kurtarırken tanıştığı Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Genel Sekreteri Minel Gizem’le nikah kıydıktan hemen sonra hayvan barınağına giderek, o köpeği tekrar ziyaret etti.
Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Genel Sekreteri ve Kocaeli Kent Konseyi Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Sekreteri Minel Gizem ile hayvansever Ertan Kalem’in evlenme hikâyeleri, film senaryolarını aratmıyor. Hayvan sever çift, Gebze Muallimköy’de 25 gün boyunca kanalizasyona düşen köpeği kurtarırken tanıştı. Zamanla birlikteliklerini nikahla taçlandıran hayvansever çift, düğün günü ilk Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Hayvan Barınağı’na teslim ettikleri köpeği ziyaret etti.
Hayvansever Kalem, Genel Sekreter Minel Gizem’e köpeği bıraktırdıkları Büyükşehir Belediyesi Gebze Hayvan Barınağı’nı ziyaretleri sırasında evlenme teklif etti.
Nikahları kıyılan hayvan sever çift, masadan kalkar kalkmaz ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’deki hayvan bakım evinde tanışmalarına sebep olan köpeği ziyaret etti. Yeni evli çift, her ne şart altında olursa olsun sokak hayvanlarının yaşam hakkına her zaman saygı duymak gerektiğini söyledi. Hayvansever çift, Büyükşehir’in sokak hayvanlarına verdiği önem nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.