Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvan fuarı çocuklarla buluşuyor

Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenecek olan hayvan fuarında çocuklar hayvanları yakından görüp sevebilecek.Hayvan fuarı, Türkiye Küçükbaş Hayvancılığı Çoban Birliği’nin ortak çalışması ve Mustafakemalpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayvan fuarı çocuklarla buluşuyor
Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenecek olan hayvan fuarında çocuklar hayvanları yakından görüp sevebilecek.
Hayvan fuarı, Türkiye Küçükbaş Hayvancılığı Çoban Birliği’nin ortak çalışması ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin desteği ile Adnan Menderes Meydanı’ndaki kapalı pazar yerinde 26-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Organizasyonda çocuklar için oyun parkları, hayvan sevme parkurları kurulacak. Türkiye’nin dört bir yanından çeşitli hayvan ve tedarikçileri fuara katılacak. 26-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuara Kangal çoban köpekleri de dahil olacak.
Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yıldırım Oran, "Türkiye’deki bütün hayvanseverleri organizasyonumuza bekliyoruz. Çocuklarımıza sürprizlerimiz var. Şehirlerde yaşayan çocuklar burada kuzular ile yakın temas kurabilecek. Emeği geçen Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ediyorum" dedi.
Hayvan sevgisinin hayatımızda önemli bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Sadi Kurtulan ise, "Hayatımızda
önemli yer tutan hayvanî gıdaları üreten çiftçilere bu fuarın yeni bir vizyon katacağına inanıyorum. Üreticileri ve hayvanseverleri bu fuara davet ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.