Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayrabolu’da bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde, bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi.Hayrabolu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer yoğun ilgi gördü. Sadi Kıyak Öğretmenevinde düzenlenen seminerde...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayrabolu’da bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde, bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi.

Hayrabolu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer yoğun ilgi gördü. Sadi Kıyak Öğretmenevinde düzenlenen seminerde konuşma yapan Tekirdağ Kızılay Şube Başkanı Şener Çelikayar, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele için kurulan bir dernek olduğunu söyledi. Çelikayar, "Derneğin hedefi genç kuşakları zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan uzak tutmak. Tütün, alkol, uyuşturucu madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı sadece ülkemizi değil tüm dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Bu nedenle Yeşilay hayatın her alanında önleme ve bilinçlendirme çalışmaları yapıyor. Dünyada iyi ve kötü vardır, biz iyiliklerin sayısını arttırmak için uğraşacağız. Kötü alışkanlıklardan uzak durmalıyız" dedi.

Seminere, Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Avas, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Alakoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Öztürk, Komiser Yardımcısı Mustafa Astürk, Organize Sanayi Bölge Müdürü Ethem Çetin, Ziraat Odası Başkanı Bülent Can, daire amirleri ve öğretmenler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.