Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırseverlerden çadırda yaşayan çocuklara bayram hediyesi

Şırnak Sevdalıları Platformu üyesi iş adamları, kent girişindeki çadırlarda yaşayan çocuklara bayram hediyesi dağıttı. Hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.Şırnak Sevdalıları Platformu üyeleri Cemal Uğur ve...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak Sevdalıları Platformu üyesi iş adamları, kent girişindeki çadırlarda yaşayan çocuklara bayram hediyesi dağıttı. Hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.
Şırnak Sevdalıları Platformu üyeleri Cemal Uğur ve Yusuf Som, 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle kenti terk edip, çadırlarda yaşayan ailelerin çocukları için yardım topladı. Uğur ve Som, topladıkları ayakkabı, kıyafet ve oyuncakları çadırlarda yaşayan çocuklara dağıttı. Hediyelerini kendileri seçen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.
Kurban Bayramı’nda çadırlarda yaşayan çocukları sevindirmek istediklerini anlatan Yusuf Som, “Yardıma katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz. Göründüğü gibi çadırlarda gerçekten mağdur olan insanlarımızın olduğunu görüyoruz. Bu yardımların devamını diliyoruz. Önümüz sonbahar, kış bu anlamda inşallah bu çadırlarda ve değişik yerlerde mağdur olan insanlarımızın tespitini yaparak, değişik iş adamlarımıza bildireceğiz. Umarım bu sıkıntılara, bu dertlerimize deva olurlar ve yardımcı olurlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bayramlık hediyelerini alan Ferhat Atak adlı çocuk, “Hayırsever iş adamları bize ayakkabı gönderdi bayram öncesinde. Onlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.