Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Hastanesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Heyetini Ağırladı…

Özel Hayat Hastanesi ,Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu ile çok sayıda akademisyeni yemekte ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2019 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayat Hastanesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Heyetini Ağırladı…

Özel Hayat Hastanesi’nde gerçekleşen yemeğe; Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu, Rektör Yardımcıları, Dekan Yardımcıları, akademisyenler ve Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi burs öğrencileri hazır bulundu.

Program öncesi konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, “Hayat Hastanesi’nde düzenlenen bu buluşmayı, Türkiye Hayat Sağlık Vakfı tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine başarı bursu sağlıyor olmamız ve BUÜ ile var olan işbirliğimizi daha da geliştirmek için gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Stajlar için kapılarımız açık”

Üniversite ve iş dünyası işbirliğinin önemine işaret eden Dr. Özkul, “Onun için, eğitime katkı bakımından bu iki fakültelerimizdeki öğrencilerin, stajlarını özel sağlık kuruluşlarında yapabilmelerinin önünün açılması uygun olur. Altyapısı olan, A sınıfı olan bir hastane olarak, öğrencilerimizin stajlarının burada yapabilmesini istiyoruz”  diye konuştu.

Bursa’nın, Türkiye’nin sağlık üssü olması yolunda hızla ilerlediğini hatırlatan Dr. Özkul, bunda şehirde bulunan devlet, özel ve üniversite hastanelerinin payının yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Türkiye Hayat Sağlık Vakfı’nın önemli işlere imza attığını belirten Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, “Türkiye Hayat Sağlık Vakfı da Hastane gibi önemli bir hizmet. Bu gençler, Türkiye’nin ümidi. Bu gençler, istikbalimiz. Ne kadar gencimizin elinden tutarsak, bu ülkeye katkımız o kadar fazla olur. Bursa’da ister sağlık alanında olsun, ister sair alanda olsun, üzerimize ne düşüyorsa, eksiksiz, elden gelen tüm gayreti göstererek, Bursa’ya bir şeyler katmanın gerekli ve zorunlu olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla yönetimimiz sürdürmeye gayret ediyoruz. Yoruluyoruz ama bu yorulmanın semerelerini de görüyoruz. Dolayısıyla ben tekrar böyle bir programı icra etmesinden dolayı, kurumum adına herkese şükranlarımı arz ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Burs sayısını artıralım

Dr. Ahmet Özkul’un ardından konuşan BUÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu ise “Bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özel Hayat Hastanesi’ne ilk gelişim. Hastanenin yüksek standartlarda hasta bakım hizmeti verdiği bilgisinin, daha önce dekan yardımcılarımızın ziyaretinden almıştım. Burada olmaktan mutluyum. Öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmesine destek veren tüm hastanelere teşekkür ederim. Yine Özel Hayat Hastanesi yetkililerine, öğrencilerimize sağladıkları burs desteği için de ayrıca teşekkür ediyorum. Burs verilen öğrenci sayılarımızın artmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Dr. Ahmet Özkul’un bir başarı hikayesi olduğunu ifade eden BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya da  “Hastaneyi daha önce ziyaret etmiştim. Gerçekten başarılı bir kurum olmuş. Ahmet Özkul, hesabını da mesleğini de iyi bilen biridir. Adım adım büyüdü ve sağlam şekilde yere basıyor. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Bizim için önemli olan husus ise öğrencilerimize burs veriyor olması. Ahmet Özkul’a tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bu destekleri için kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.