Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri 25 Mayıs’ta İstanbul’da

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından farklı öğrenim ve yaş gruplarındaki vatandaşların sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek ve istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla düzenlenecek “Hayat...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından farklı öğrenim ve yaş gruplarındaki vatandaşların sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek ve istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla düzenlenecek “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” 25-29 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek.
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından farklı öğrenim ve yaş gruplarındaki vatandaşların sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek ve istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla; bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmek, bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak ve nihayetinde öğrenen bireyden öğrenen topluma ve öğrenen Türkiye’ye doğru bir dönüşüm gerçekleştirmek vizyonuyla başlatılan “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” 25-29 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Toplumda öğrenme kültürünü yaygınlaştırmak, farkındalığı arttırmak ve öğrenmeye erişimi sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan şenliğin ardından bu sene 2. İstanbul Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri 25 Mayıs’ta Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleşecek. Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Valiliği yetkililerinin katılım göstereceği açılış töreni ile başlayacak şenlikler Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin gösterileri ile devam edecek.
Şenlik boyunca açılacak stantlarda İstanbul’dan 79 kurum 400 etkinlik, kısa atölye çalışmaları ve gösteriler düzenleyecek. Ayrıca İstanbul’da 33 bin 938 kurstan yararlanan yaklaşık 800 bin kursiyerin bilgi ve becerilerini ortaya koyacağı bu etkinlikler 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.