Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havalimanı’da yolcu yoğunluğu sürüyor

Askeri darbe girişimi sonrası Atatürk Havalimanı’nda aksayan uçuş trafiğinin ardından yoğunluk sürüyor. Uçuşları iptal olan yolcular terminal binasında beklemeye devam ederken, mağdur olan yolculara su ve yiyecek ikram edildi.Dün akşam...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Askeri darbe girişimi sonrası Atatürk Havalimanı’nda aksayan uçuş trafiğinin ardından yoğunluk sürüyor. Uçuşları iptal olan yolcular terminal binasında beklemeye devam ederken, mağdur olan yolculara su ve yiyecek ikram edildi.
Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından bir grup askerin tanklarla Atatürk Havalimanı’nda girişleri keserek kuleyi bir süre kontrol altına alınmasının ardından aksayan uçuş trafiğinin oluşturduğu yoğunluk sürüyor. Yüzlerce uçuşun iptal edilmesiyle terminal binasındaki binlerce yolcu havalimanında sabahlamak zorunda kaldı.
Bilet için uzun kuyruklar oluştu
Aşırı yoğunluğun etkisiyle oturacak yer bulmakta zorlanan bazı vatandaşlar terminal binası içerisindeki yerlere oturdu. Uçuşların iptal olması nedeniyle seyahat edemeyen yolcular yeni bilet tarihi alabilmek için havayolu şirketlerinin büroları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Yolculara su ve sandviç ikram edildi
Türk Hava Yolları da yaşanan olaylar nedeniyle karşılıklı 925 seferini iptal etti. Bugün saat 14.00’ten itibaren planlanan uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları, iptal olan uçuşlar nedeniyle havalimanında uzun süre beklemek durumunda kalan yolculara su ve sandviç ikram etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.