Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatipoğlu’dan Torbalı’da konferans

Torbalı Belediyesinin düzenlediği konferansa katılan Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, sevenleriyle buluştu.Torbalı Belediyesi tarafından toplum yararına düzenlenen, sosyal, kültürel, bilimsel ve eğitim amaçlı konferanslar serisi...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatipoğlu’dan Torbalı’da konferans

Torbalı Belediyesinin düzenlediği konferansa katılan Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, sevenleriyle buluştu.

Torbalı Belediyesi tarafından toplum yararına düzenlenen, sosyal, kültürel, bilimsel ve eğitim amaçlı konferanslar serisi devam ediyor. Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu‘nun katıldığı konferans büyük ilgi gördü. Bin 100 kişilik salon kısa sürede dolunca, vatandaşlar konferansı koridorlarda ayakta izledi.

Fotoğraf yarışı

Torbalı Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta konuşan ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) yaşamından, İslam dinin insan hak ve hukukuna verdiği öneme, kul hakkına dair çok sayıda konu başlığını sevenleriyle paylaştı. Konferans sonrası çok sayıda vatandaş Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Torbalı halkının ilgisinden çok mutlu olduğunu belirten Hatipoğlu “Yoğun yağmura ve hava şartlarına rağmen çevre köylerden, mahallelerden gelen vatandaşlar olduğunu bize söylediler. Milletimiz kutsal değerlerimiz konusunda oldukça duyarlı, gittiğimiz her konferansta benzer bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

“Konferanslar birlik ve beraberliğimize güç katıyor”

Toplumun farklı kesimlerini aynı milli ve manevi değerler adına bir çatı altında toplamanın, bilgilendirmenin çok önemli olduğunu belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Sadece dini konularda değil, farklı temalarda panel, konferans, seminer ile diğer etkinliklerimiz oluyor. Sayın Nihat Hatipoğlu hocamızın toplumda çok büyük bir karşılığı var. Bin değil, 5 binlik kişilik salon kendisine yetmiyor. Biz de bu ilgiden memnun oluyoruz. Hep birlikte, ülkemizin birliği, kardeşliği, huzuru, refahı, başarısı için dua etmenin hazzını yaşadık” dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konferansını; Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, bazı meslek odası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.