Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay’dan öğrencilere defne sabunu

HATAY BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ, TARAFINDAN HAZIRLANAN DEFNE SABUNLARI 81 İLİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM EDİLMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2020 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2020 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’dan öğrencilere defne sabunu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan defne sabunları 81 ilin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmek üzere yola çıktı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un okullarından uzak kalan öğrenciler için verdiği 40 dakikalık teneffüs sözü sonrası başlatılan kampanyaya Hatay Büyük şehir Belediyesi defne sabunu ile destek verdi. Büyükşehir ekipleri tarafından hazırlanan defne sabunları 81 ilin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmek üzere yola çıktı.

Defne sabunları ilk olarak Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecilerine teslim edildi. Hazırlanan diğer defne sabunlarını da Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilere hediye etmek için harekete geçen ekipler, Başkan Lütfü Savaş’ın mektubunu da defne sabunları ile birlikte gönderdi.

Mektubunda öğrencilere hijyen konusunda özenli olmaları gerektiğini hatırlatan Başkan Savaş, tüm öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.