Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay’da İptal Edilen Konferans Gar Meydanında Gerçekleşti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Furkan Vakfı tarafından yapılması planlanan fakat güvenlik gerekçesiyle iptal edilen program, gar meydanında gerçekleşti.Geniş güvenlik önlemleriyle İskenderun Tren Garı’na giren Furkan Vakfı mensupları,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’da İptal Edilen Konferans Gar Meydanında Gerçekleşti
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Furkan Vakfı tarafından yapılması planlanan fakat güvenlik gerekçesiyle iptal edilen program, gar meydanında gerçekleşti.
Geniş güvenlik önlemleriyle İskenderun Tren Garı’na giren Furkan Vakfı mensupları, burada namaz kıldılar. Daha sonra Furkan Vakfı adına konuşma yapan Kurucu Alparslan Kuytul, İstanbul’un Fethi’ni anlatmak istedikleri konferanslarının iptal edilmesine bir anlam veremediklerini söyledi.
Furkan Hareketi’nin artık Türkiye’de meydanlarda olacağını kaydeden ve sonradan ortaya çıkan bir hareket olmadığını kaydeden Kuytul, “Biz Hz. Nuh’tan (a.s.) bu yana devam eden bu davanın bugünkü temsilcileriyiz. Ne ilk temsilcileriyiz, ne son temsilcileriyiz. Bu dava kıyamete kadar da devam edecek” dedi.
Furkan Vakfı’nın Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlemek istediği konferans güvenlik gerekçesiyle iptal edilmiş, ilçeye girmek isteyen vakıf üyeleri ile polis arasında arbede yaşanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.