Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastanedeki Çocuklara ‘23 Nisan’ Sürprizi

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla palyaçolu sürpriz yapıldı.Çeşitli sağlık sorunlarıyla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatmakta...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hastanedeki Çocuklara ‘23 Nisan’ Sürprizi
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla palyaçolu sürpriz yapıldı.
Çeşitli sağlık sorunlarıyla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatmakta olan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayamayacağından hastane yönetimi çocuklara 23 Nisan sürprizi hazırladı. Palyaçoların yer aldığı sürprizde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yönetici ve Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç ve hastane yönetimi çocukları ziyaret ederek çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdiler. Bu sürpriz karşısında şaşıran çocuklar mutlu olduklarını belirttiler.
"ONLAR MUTLU BİZ MUTLUYUZ"
Etkinlikte bir açıklama yapan Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, "Bu çocuklarımız dışarıda olsalardı belki oynayacaklardı. Bayramda etkinliklere katılacaklardı. Ama onlar burada bu gün misafirimiz. Çocuk bayramlarını kutlamak için biz onların yanına geldik. Onlarla beraberiz. Onlar mutlu biz mutluyuz. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkmak için biz her zaman onların yanındayız. Çocuklar hep hastane korkusu yaşıyorlar. Fakat sizinde gördüğünüz gibi şimdi çocukların yüzünde bir şaşkınlık ifadesi ve sevinç var. Onlara küçükte olsa bir tebessüm yaşatabiliyorsak bizim için en büyük mutluluk kaynağı bu" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.